





## 10/29/2021 EXCITE Strategy Session Agenda

11:30-3:30 pm ET Slides

Time	Торіс	Who leads
11:30-11:40 10 min	Welcome- set the stage for the day in strategy context: For each session, 1 key idea to bring to final session with your coaches, add/change in Roadmap, what can you do without additional resources	Melanie (tech welcome) Michelle
11:40-12:10 30 min	Featured National Perspective Speakers TBD	Dr. Caroline Henney Julie Zajac, Alexi Piasecki
12:10-12:25 15 min	Break	
12:25-1:10 45 min	Crucial Conversations 30 min presentation 15 min discussion	Karl
1:10-1:25 15 min	Break	
1:25-2:10 45 min	Choice - 1 of 3 breakouts	
	Evaluation -scientific process 30 min presentation	Laura







	15 min discussion	
	Market Research 30 min presentation 15 min discussion	Lindsey
	DEI - Health Equity/Racism 30 min presentation 15 min discussion	Dawn
2:10-2:25 15 min	Break	
2:25-3:15 40 min	Meet with your team coaches and other teams	Breakout rooms led by: Michelle Katie Laura Lindsey Dawn Maggie Bev Molly
3:15-3:30 15 min	Sharing from all present Wrap-up	Michelle